Kjøre med punktert dekk

Et punktert dekk blir veldig flatt, spesielt når du kjører nedover veien. Siden det ikke er noe som holder luften i dekket, lekker det ut og forårsaker. Reparasjonsguide og tips til å erstatte punktert dekk på bilen. Husk at hvis du fortsetter å kjøre med punkterte dekk, blir mulighetene for å få reparert dekket på. Går det an å kjøre med punktert dekk?

Grunnen til at jeg punkterte var at jeg kjørte opp på fortauskanten da jeg skulle parkere, så dekket.

Kjøre med punktert dekk

Enkelte er så heldige at de kan kjøre hundre tusen kilometer uten å. Tekst: Eirik Vigsnes Bildekk som tåler å bli kjørt. Det jeg lurer på er at jeg punkterte her om dagen. Verkstedet skulle se om man kan lappe det? Om de klarer å reparere dekket, kan man kjøre helt "vanlig" og er.

Dette er et mini-reservehjul du kan kjøre på i lav hastighet. Men punkteringssikre dekk – som også kan punktere – har den store fordelen at. Jeg er veldig redd at dekket eksplodere i høy hastighet. Selv helt uten lufttrykk kan man kjøre forsiktig videre til verksted for å få reparert dekket etter en punktering med såkalte "run flat"- dekk.

Kjøre med punktert dekk

Hvis du kjører på et dekk som hele tiden mister luft eller har en punktering, er det veldig viktig å få det undersøkt umiddelbart av fagfolk – mest for din egen. Se for deg at du skal sette deg inn i bilen om morgenen for å kjøre til jobb, og det som møter deg er et punktert dekk. Det som kanskje er enda verre, er hvis du. Punkterer du, trenger dekket ditt førstehjelp.

Da kan ditt Ford dekkreparasjonssett være til hjelp. Eg har ikke noe valg en og kjøre med punktert dekk fordi eg må få mopeden på verkstedet idag. Tenkte og stoppe hver 5 min og fylle på med. Jeg har kjørt på en skrue og punktert høyre bakdekk. Står en fin og stor skrue i dekket. Har fått satt på ett sommerdekk.

I stedet leveres bilene med utstyr som kan reparere punkterte dekk. Du har kanskje allerede opplevd dette: Du kjører rundt i bilen din og plutselig punkterer dekket. I mange tilfeller slipper man unna med skrekken og et dekkbytte. Og: kan jeg stole nok på dekket til å kjøre langt og i høye hastigheter?

Re: Kan (bil) dekk bare slippe luft uten å. Hva kan jeg gjøre hvis jeg punkterer? Vi har dekk som du kan kjøre med, selv etter punktering. Så står du med flatt dekk, kan det være en idé å bytte til Driveguard dekk fra Bridgestone. Bussen kjørte langt med punktert dekk. Hadde det vært mulig å kjøre helt til Trondheim?

Man trenger ikke kjøre lenger enn nødvendig. En punktering kan bli et skikkelig mareritt. Fører fortalte at han hadde punktert i Oslo, men mente det var ok å kjøre til Sverige uten dekk. Kun bremseskive igjen av hjulet, forteller politiets. Dekkene på bilen – en rød Camaro, forutsigbart nok – ble punktert av en.

Ellers må jeg kjøre på felgen for å få bilen på flatmark før jeg får inn luft:S. Hvor langt kan man kjøre med Flat Run dekk etter en punktering?